آموزش استفاده از روش فازی مونت کارلو در تحلیل قابلیت اطمینان سیستم های حفاظتی
در ادامه آموزش های موسسه متلب پروژه آموزش روش فازی مونت کارلو در تحلیل قابلیت اطمینان سیستم های حفاظتی در متلب آشنا خواهید شد این آموزش از مقدماتی تا پیشرفته ادامه خواهد داشت و به صورت کاملا رایگان در دسترس می باشد.در صورتی که نیاز به انجام پروژه برق دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
برای دریاقت این فایل آموزشی رایگان با شماره 09039549884 تماس بگیرید تا در سریعترین زمان ممکن فایل دانلودی ارسال شود.
روش مونت کارلو چیست ؟
یک الگوریتم محاسباتی است که از نمونهگیری تصادفی برای محاسبه نتایج استفاده میکند. روشهای مونت کارلو معمولاً برای شبیهسازی سیستمهای فیزیکی، ریاضیاتی و اقتصادی استفاده میشوند.در علوم کامپیوتر روشی است که با پیمایش تمام فضای مسئله جواب را میابد.از طرف دیگر روش مونت کارلو یک طبقه از الگوریتمهای محاسبه گر میباشند که برای محاسبه نتایج خود بر نمونه گیریهای تکرار شوندهٔ تصادفی اتکاء میکنند. روشهای مونته کارلو اغلب زمان انجام شبیهسازی یک سامانه ریاضیاتی یا فیزیکی استفاده میشوند. به دلیل اتکای آنها بر محاسبات تکراری و اعداد تصادفی یا تصادفی کاذب، روشهای مونته کارو اغلب به گونهای تنظیم میشوند که توسط رایانه اجرا شوند. گرایش به استفاده از روشهای مونته کارلو زمانی بیشتر میشود که محاسبه پاسخ دقیق با کمک الگوریتمهای قطعی ناممکن یا ناموجه باشد.[۱] روشهای شبیهسازی مونته کارلو مخصوصاً در مطالعه سیستمهایی که در آن تعداد زیادی متغیر با درجه آزادیهای دو به دو مرتبط وجود دارد مفید است، از جمله این سیستمها میتوان به سیالات، جامداتی که به شدت کوپل شدهاند، مواد بی نظم و ساختارهای سلولی (مدل سلولی پاتز – Potts- را ببیند) اشاره نمود. از آن گذشته، روشهای مونته کارلو برای شبیهسازی پدیدههایی که عدم قطعیت زیادی در ورودیهای آنها وجود دارد نیز مفید هستند، مثلاً محاسبه ریسک در تجارت. همچنین این روشها بهطور گستردهای در ریاضیات مورد استفاده قرار میگیرند: یک نمونه استفاده سنتی کاربرد این روشها در برآورد انتگرالهای معین است، به خصوص انتگرالهای چند بعدی با محدودههای مرزی پیچیده. واژه مونته کارلو در دهه ۱۹۴۰ (دهه ۱۳۱۰ شمسی) به وسیله فیزیکدانانی که روی پروژه ساخت یک سلاح اتمی در آزمایشگاه ملی لوس آلاموس آمریکا کار میکردند رایج شدهاست. منبع ویکی پدیا
در اینحا آموزش نحوه رسم دیاگرام بود در متلب به پایان رسید در ادامه با آموزش های متنوع متلب پروژه همراه باشید در صورتی که نیاز به انجام پروژه متلب دارید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
راستی! برای دریافت مطالب جدید در کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام متلب پروژه عضو شوید