انجام پروژه PLC ، ارائه خدمات انجام پروژه برنامه نویسی PLC توسط صدها کارشناس حرفه ای متلب پروژه با قیمت مناسب و کیفیت عالی انجام میشود، متلب پروژه با بهره گیری از اساتید ممتاز این تضمین را به شما میدهد که مطمئن ترین سایت را برای پروژه خود انتخاب کرده اید. برای سفارش انجام پروژه با نرم افزار PLC میتوانید با شماره 09108391389 در تماس باشید یا از طریق واتساپ و یا به ایدی تلگرام matlabprozhe2@ پیام دهید.
در مواقع فراوانی شاهد هستیم کاربران در پروژه های PLC خود دچار مشکل هستند و به دنبال یک مکان مطمئن برای ثبت سفارش خود هستند
متلب پروژه با کسب کارنامه ای درخشان و تجربه 10 ساله در انجام پروژه های PLC آمادگی دارد تمامی سفارشات شما را در تمامی مقاطع بر عهده گرفته و با کمترین قیمت تحویل شما دهد.
از آنجایی که اکثر پروژه هایی که به متلب پروژه ارسال میشود پروژه های برنامه نویسی PLC است ما همواره تلاش میکنیم علاوه بر کیفیت بالا گزارش کاملی از ابتدا تا انتهای پروژه در اختیار شما قرار گیرد.
PLC چیست؟
PLC یا Programmable Logic Controller یکی از مهم ترین سخت افزارهای مورد استفاده در دستگاه های صنعتی می باشد که کاربرد اصلی آن در برنامه نویسی و مدیریت سیستم های صنعتی می باشد. انجام پروژه های PLC نقش مهمی در راه اندازی دستگاه های کنترلی و برنامه نویسی سیستم های اتوماسیون صنعتی دارد. هدف از طراحی PLC ارائه محیط برنامه نویسی جامع برای دستگاه های برنامه پذیر صنعتی جهت کنترل خودکار و ارسال دستورات به بخش های مختلف آن است. پی ال سی همچنین میتواند دستگاه های قابل برنامه ریزی، سیگنال های ورودی را تحلیل کرده و سیگنال های خروجی را نمایش دهد . نرم افزار PLC دارای قابلیت های فراوانی از جمله قابلیت برنامه ریزی ، قابلیت مانیتورینگ، قابلیت کنترل و قابلیت ارتباط با سایر دستگاه ها را دارد. کاربرد اصلی PLC در صنعت خودروسازی، صنعت نفت و گاز، صنعت برق و الکترونیک، صنایع غذایی می باشد. امروزه اهمیت استفاده از پی ال سی در دستگاه های صنعتی بر کسی پوشیده نیست و کمتر دستگاه صنعتی را میتوان یافت که بدون plc بتواند عملیات خودکار کاری خود را انجام بدهد بیشترین استفاده از این ابزار در راه اندازی خط تولید می باشد این قطعه سخت افزاری برای راه اندازی نیاز به برنامه نویسی دارد که توسط متخصصان با استفاده از برنامه های مختلفی انجام میشود، پی ال سی با ارسال فرامین به تمامی قسمت ها یک دستگاه همانند یک فرمانده و رهبر عمل میکند و در حقیقت مغز یک دستگاه صنعتی می باشد.
PLC در یک تعریف کلی به معنی کنترلر منطقی برنامهپذیر است و به یک نوع کامپیوتر صنعتی اشاره دارد که برای کنترل و مانیتورینگ فرآیندهای صنعتی استفاده میشود. PLC ها عموما برای کنترل خطوط تولید، ماشینآلات، روباتها و سایر سیستمهای اتوماسیون صنعتی استفاده میشوند. برنامه نویسی PLC به معنای نوشتن برنامههای کنترلی برای PLC است. این برنامهها به زبانهای برنامهنویسی خاصی نوشته میشوند که بسته به نوع PLC مورد استفاده، ممکن است متفاوت باشد. برای مثال، برای PLC های سری s7 در صنعت بسیار مهم هستند زیرا به کمک آنها میتوان فرآیندهای صنعتی را به صورت اتوماتیک و دقیق کنترل کرد. این کنترل دقیق میتواند به کاهش هزینهها، افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت محصولات منجر شود. همچنین، PLC ها قابلیت انجام تغییرات سریع در برنامههای کنترلی را دارند که این امر به شرکتها کمک میکند تا با تغییرات در فرآیندهای تولید، به سرعت سازگار شوند.
امروزه انجام پروژه پی ال سی نقش تعیین کننده ای در خودکاری فعالیت های مکانیزه در واحد های تولیدی دارد. استفاده از PLC را میتوان هسته اصلی طراحی مدارات کنترل یا فرمانی دانست که در آن تمامی فرامین از طریق plc به قسمت های مختلف واحد کنترل صنعتی ارسال میشود. یک مجموعه PLC دارای المان های مختلف برای کنترل و فرمان دادن به قسمت های مختلف یک دستگاه می باشد شما میتوانید برنامه های نوشته در PLC را به صورت دلخواه تغییر بدهید مثلا بخواهید یک موتور در یک بازه زمانی دلخواه روشن شود یا یک دستگاه در زمان معینی خاموش شوند همه این موارد در PLC به راحتی انجام میشود در حقیقت PLC مغز و هسته اصلی یک دستگاه مکانیکی یا الکتریکی می باشد تمامی عملیات دادن فرمان مختلف توسط این واحد پردازش انجام میشود و هیچ نیازی به نیروی انسانی دیگر نیست فقط کافی برنامه های کنترلی را به PLC بدهید تا همه کارها توسط این واحد پردازشگر به راحتی انجام شود.
متلب پروژه چه نوع پروژه های پی ال سی را میتواند انجام دهد؟
انجام پروژه به زبان LAD
انجام پروژه با نرم افزار WINCC
انجام پروژه با نرم افزار PLCSIM
انجام پروژه راه اندازی PLC
انجام پروژه PLC شاخه step7
مراحل راه اندازی یک پی ال سی
1- تهیه نرم افزار برنامهنویسی PLC : در گام اول باید مشخص شود از چه برنامه و نرم افزاری برای راه اندازی PLC میخواهید استفاده نمایید.
2- تعیین نوع و مدل PLC : در گام دوم باید نوع و مدل PLC انتخاب شود بسته به نوع فعالیت واحد صنعتی از انواع PLC های مختلف استفاده میشود
3- طراحی و برنامهریزی سیستم PLC : گام سوم مهم ترین قسمت از راه اندازی PLC می باشد و باید برنامه نویسی در PLC صورت گیرد به طور معمول نحوه کارکرد قطعات مختلف از طریق برنامه های نوشته شده در آن صورت میگیرد و ارتباط بین قسمت های مختلف مشخص میشود.
4- نصب و راهاندازی سیستم PLC : در گام چهارم باید دستگاه PLC را راه اندازی و شروع به کار کرد.
5- اتصال دستگاههای ورودی و خروجی به PLC : در این بخش باید ارتباط فیزیکی و سخت افزاری المان ها و قطعات مختلف به PLC صورت گیرد.
6- برنامهریزی و تنظیمات اولیه PLC : در گام ششم باید برنامه ریزی و تنظمیاتی برای استفاده اولیه از PLC صورت گیرد.
7- اجرای سیستم PLC و آموزش کاربران : در این گام باید توسط متخصص PLC آموزش لازم برای استفاده توسط اپراتور صورت گیرد.
آشنایی با مهم ترین قسمت های پی ال سی
۱- ورودیهای دیجیتال : این بخش از PLC برای دریافت ورودیهای دیجیتال از سنسورها و دستگاههای دیگر استفاده میشود.
۲- ورودیهای آنالوگ: در این بخش از PLC در صورت نیاز به دریافت ورودیهای آنالوگ، از این قسمت استفاده میشود.
۳- خروجیهای دیجیتال: این بخش از PLC برای کنترل دستگاههای دیجیتال مانند موتور و ولوم استفاده میشود.
۴- خروجیهای آنالوگ: در این بخش از PLC در صورت نیاز به کنترل دستگاههای آنالوگ، از این قسمت استفاده میشود.
۵- پردازشگر: این قسمت از پی ال سی برای پردازش دادهها و انجام عملیاتهای منطقی بر روی آنها استفاده میشود.
۶- حافظه: این قسمت از پی ال سی برای ذخیره دادهها و برنامههای PLC استفاده میشود.
۷- پورتها: این قسمت از پی ال سی برای ارتباط با دستگاههای خارجی مانند کامپیوتر و دستگاههای دیگر استفاده میشود.
ضرورت استفاده از پی ال سی در صنعت
1. ایمنی: PLC ها به دلیل طراحی خود برای کنترل آسان و امن فرایندها و تجهیزات، در صنعت به نحوه ایمن و کاملی برای انجام این کارها همراهی می کنند.
2. کارآیی: PLC ها با اجرای دقیق و صحیح فرایندها، تجهیزات و دستگاه های صنعتی، کارآیی زیادی را طراحی می کنند و می توانند به بهبود عملکرد و بهره وری کمک کنند.
3. قابلیت برنامه ریزی: PLC ها به دلیل قابلیت برنامه ریزی قوی، می توانند بسیاری از سیستم ها و فرایندهای صنعتی را کنترل کنند.
4. پایداری: PLC ها به دلیل ساختار مناسب و قابل اطمینان، قابلیت کار در محیط های خشن و دشوار را دارند و به ماندگاری و پایداری فرایندها کمک می کنند.
5. هماهنگی: PLC ها به دلیل امکان اتصال و ادغام با سیستم های دیگر در صنعت، قابلیت هماهنگی و همکاری با دستگاه های دیگر را بیشتر می کنند.
بنابراین به کلی می توان گفت استفاده از PLC در صنعت باعث بهبود سرعت، قابلیت اتصال، کنترل و امنیت فرایندها خواهد شد
متلب پروژه در حوزه های زیر نیز میتواند مشاوره تخصصی به شما ارائه بدهد.(میتوانید مقالات زیر را مطالعه نمایید.)
انجام پروژه برنامه نویسی ladder
اهمیت PLC در چیست ؟
امروزه استفاده از plc در تمامی دستگاه های صنعتی در خط تولید یک نیاز محسوب می باشد و بسیاری از کارهایی که باید توسط کاربر به صورت دستی انجام شود توسط دستگاه های مجهز به پی ال سی به صورت اتوماتیک انجام میشود plc و استفاده و راه اندازی آن نیاز به تخصص فنی دارد در حقیقت میتوان plc را مغز و هسته اصلی یک دستگاه صنعتی دانست یکی از ویژگی های بسیار برجسته استفاده از plc کاهش نیروی انسانی و همچنین کمتر کردن هزینه موجود در یک کارگاه یا بخش تولیدی می باشد.اتوماسیون صنعتی یا PLC در تمامی شرکت ها و سازمان ها به یکی از پرکاربردترین و اصلی ترین قطعات سخت افزاری در تمامی دستگاه ها تبدیل شده است در تمامی کارخانه ها و کارگاه ها که از دستگاه های خط تولید استفاده میکنند از پی ال سی به عنوان هسته اصلی به عنوان پردازنده استفاده میشود تمام کارهایی که قبلا به صورت دستی انجام میشد امروزه توسط پی ال سی به صورت اتوماتیک انجام میشود تمامی ورودی ها و خروجی ها از طریق اتصالات به PLC وصل میشود و تمامی کارها از طریق آن انجام میشود.
لزوم به کارگیری از PLC در صنایع مختلف
1- اتوماسیون صنعتی : از اصلی ترین صنایع که وابستگی فراوانی به PLC اتوماسیون صنعتی می باشد. با استفاده از PLC میتوانید سیستم های اتوماسیون صنعتی را راه اندازی و پیاده سازی نمایید.
2- سیستم های انتقال بار : از دیگر حوزه های کاربردی استفاده از PLC در سیستم انتقال بار می باشد که با استفاده از آن میتوانید انواع سیستم های انتقال بار از جمله تسمه نقاله در یک خط تولید را پیاده سازی کنید.
3- سیستم های بسته بندی مواد غذایی : در این حوزه از PLC برای بسته بندی کردن مواد عذایی به صورت کوچک یا بزرگ استفاده میشود
4- سیستم های پر کردن بطری : از دیگر حوزه های مهم استفاده از PLC در سیستم های پرکردن بطری ها مانند بطری آب و نوشابه می باشد.
5- سیستم های حمل و نقل : در حوزه سیستم های انتقال از PLC برای انتقال نیروی انسانی مانند مثل پله برقی و آسانسور استفاده میشود.
کاربردهای PLC
1- سرعت بسیار بالا در اجرای فرامین
2- قابلیت سازگاری با همه دستگاه های صنعتی
3- قابلیت تشخیص و عیب یابی قطعات صنعتی با کمترین هزینه
4- مصرف بسیار کم انرژی
5- قابلیت برنامه نویسی و برنامه ریزی در cpu
6- متمرکز شدن تمامی مراحل اجرای فرامین در واحد plc
مراحل انجام پروژه PLC
- ارسال پروژه PLC از طریق فرم ثبت سفارش و یا از طریق تلگرام، واتس آپ یا شماره پشتیبانی.
- بررسی دقیق و کارشناسی پروژه PLC توسط مجریان گروه متلب پروژه.
- اعلام هزینه و قیمت پروژه PLC براساس میزان بودجه پرداختی کاربر.
- موافقت با کمترین هزینه اعلام شده توسط مجری و پرداخت نصف هزینه.
- شروع پروژه توسط مجریان گروه متلب پروژه با توجه به زمان تعیین شده توسط کاربر.
- ارسال نتایج انجام کار به صورت عکس خروجی پس از پایان کار.
- اطمینان کاربر از انجام درست کار و پرداخت مابقی هزینه.
- ارسال پروژه پPLC توسط متلب پروژه و تعیین زمان پشتیبانی ۷۲ ساعته برای رفع اشکال.
- در صورت ذکر خواسته کاربر فیلم نیز از نحوه انجام کار ارسال خواهد شد.
سفارش پروژه PLC با آموزش کامل
بسیاری از کاربران که به سایت متلب پروژه مراجعه می نمایند یک سوال اساسی در ذهن آنها وجود دارد که آیا سفارشی که من ثبت میکنم شامل گزارش می باشد ؟
موسسه متلب پروژه رسالت کاری خود را بر انجام پروژه PLC با ارائه گزارش کامل قرار داده است و حالت آموزش محور را در پروژه های خود گنجانده است و طوری سفارش انجام میشود که کاربر به صورت کامل در روند انجام پروژه خود قرار بگیرد انگار خوده مشتری سفارش خود را انجام داده است.
ضمانت در پروژه PLC به چه صورت است ؟
انجام پروژه در موسسه متلب پروژه با توجه به بهره گیری از اساتید ممتاز که تجربه و تخصص بالا در حوزه پروژه PLC دارند قرار داده میشود به صورت تضمینی است و این تضمین کیفیت تا رضایت مندی کامل مشتری ادامه خواهد داشت.
زمان تحویل پروژه PLC چگونه تعیین میشود ؟
زمان درست و به موقع تحویل پروژه یکی از خواسته های اصلی مشتریان است موسسه متلب پروژه با داشتن صدها کارشناس حرفه ای و مجرب زمان بندی دقیق و درستی از خواسته شما برآورد کرده و تمام تلاش خود را در تحویل به موقع پروژه PLC خواهد کرد.
آیا امکان کنسل کردن پروژه PLC وجود دارد ؟
امکان کنسل کردن پروژه پس از شروع به کار انجام پروژه PLC منوط به موافقت با مجری انجام کار می باشد در صورت موافقت کارشناس انجام کار میتواند سفارش به صورت دو طرفه لغو شود.
امکان برقراری ارتباط مستقیم میان مشتری و مجری PLC
در بسیاری از تماس هایی که با موسسه متلب پروژه برای ثبت سفارش گرفته میشود این سوال توسط مشتری پرسیده میشود که آیا میشود با مجری پروژه PLC در ارتباط باشیم ؟ با توجه به تجربه چندین ساله متلب پروژه در برقراری ارتباط مستقیم امکان برقراری ارتباط مجری و مشتری وجود ندارد و فقط از طریق موسسه با مجری در ارتباط هستید در صورت برقراری ارتباط مستقیم دیگر سیستم پشتیبانی سایت متوجه انجام پروژه شما نخواهد بود
نحوه اعتماد در پروژه های PLC به موسسه متلب پروژه
موسسه متلب پروژه یک کسب و کار آنلاین و دارای مجوز های لازم برای فعالیت در این حوزه می باشد و با داشتن نماد اعتماد الکترونیکی در پروژه دانشجویی پPLC تونسته است اعتماد شما عزیزان را جلب نماید
زمان پشتبانی از پروژه های PLC انجام شده :
زمان پشتیبانی از پروژه PLC موسسه متلب پروژه ۷۲ ساعت بعد تحویل پروژه می باشد و در این زمان مشتری میتواند به صورت کامل سفارش خود را بررسی کرده و در صورت داشتن ایراد مشکلات خود را ارسال کرده تا برای مجری انجام کار ارسال شود.
نحوه پیگیری سفارش ثبت شده PLC
پس از ثبت سفارش پروژه هایPLC کارشناسان متلب پروژه هم از طریق شماره های پشتیبانی و هم از طریق برقراری ارتباط با شبکه های اجتماعی امکان پیگیری سفارش را برای مشتریان خود فراهم کرده است
نحوه قیمت گذاری در پروژه PLC به چه صورت می باشد ؟
یکی از سوالات مشتریان عزیز که با کارشناس متلب پروژه تماس میگیرند همین موضوع می باشد که هزینه انجام پروژه PLC من چقدر می باشد ؟
متلب پروژه با راه اندازی سیستم مناقصه ای و استعلام قیمت از صدها مجری انجام کار کمترین قیمت را از سمت مجریان دریافت کرده و در اختیار مشتری قرار میدهد به همین دلیل قیمت پروژه PLC در متلب پروژه کاملا عادلانه و منصفانه است.